• Moja košarica

    Vaša košarica je prazna

    Nemate proizvoda u košarici

Analne silikonske kuglice (5 kom.), crna - Los analos

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Analne kuglice za analnu stimulaciju. Sastoji se od 5 međusobno spojenih kuglica, čija veličina se postupno povećava. Detaljnije
120,84 kn

Analne silikonske kuglice (5 kom.), crna - Los analos

Više pogleda

Detalji

Analne kuglice za analnu stimulaciju. Sastoji se od 5 međusobno spojenih kuglica, čija veličina se postupno povećava. Svaka sljedeća je nešto veća, kako bi se u konačnici postigao intenzivniji i puniji osjećaj.

Na kraju ima vakumski dodatak pa njih možete pričvrstiti na ravne površine. Izrađene su od čistog silikona, hipoalergen i pogodan čak i za najosjetljiviju kožu. Kao i kod svih analnih igračaka i ovdje vrijedi pravilo, da je upotreba dostatne količine lubrikanta na vodenoj bazi svakako preporučljiva.

Analne kuglice mogu upotrijebiti muški i žene. Kod muških može se koristiti za stimulaciju prostate, kod žena za jačanje osječaja ili kao dodatnu analnu stimulaciju kod spolnog odnosa.

Po preporuci proizvođača preporučuje se upotreba kuglica sa upotrebom lubrikanta stavite u analni otvor i kod bliženja orgazma polako njih izvučete jedno po jednu. Brojne reakcije kod upotrebe pričaju i o do tri puta jačem orgazmu.

Ukupna dužina: 13 cm; penetracijska dubina: 11 cm; promjer  0,7 do 3,7 cm.

Dodatne informacije

Proizvođač Ne

Napišite vlastitu recenziju

You're reviewing: Analne silikonske kuglice (5 kom.), crna - Los analos