• Moja košarica

    Vaša košarica je prazna

    Nemate proizvoda u košarici

Vibra gaćice sa vibratorom i daljinskim upravljačem; vibra string - Fantasy

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Gaćice sa vibratorom u kompletu s daljinskim upravljačem koji će omogućiti vašem partneru da na diskretan način upravlja vibracijama. Detaljnije
455,24 kn

Vibra gaćice sa vibratorom i daljinskim upravljačem; vibra string - Fantasy

Više pogleda

Detalji

Da li ste željeli da sa jednostavnim daljinskim upravljačem vašoj partnerici pružite užitke i uzbudite je bilo gdje? Ili da uživate dok vaš partner pruža valove vibracija sa jednostavnim pritiskom na dugme? Vašu želju možete ispuniti sa tim gaćicama. . Mini vibrator u tim gaćicama počinje sa vibracijama. Uzbuđenje možete koristiti bilo gdje. ... na večeri, u autobusu, trgovini,... gdje god imate želju.

Vibrator dužine 7,6 cm i širine 1,8 cm stavite u džep koji se nalazi na unutrašnjoj strani gaćica. Daljinski radi na udaljenosti do 15 m i pruža mogućnost upravljanja sa 7 različitih vibracija.

Gaćice dolaze u kompletu s daljinskim upravljačem koji će omogućiti vašem partneru da na diskretan način upravlja vibracijama. Razmislite samo kakve mogućnosti imate!

Veličina gaćica je univerzalna primjerena za obujam pasa 76-107 cm (S-XL). Možete regulirati veličinu.  Baterije 3*LR44 za daljinski su uključene! Vibrator se puni usb kablom, koji je uključen.

Materijal: 90% poliamid, 10% elastin

Pogledajte ponudu seksi igračaka u našem seks webshopu www.vatrena.eu

Dodatne informacije

Proizvođač Ne

Napišite vlastitu recenziju

You're reviewing: Vibra gaćice sa vibratorom i daljinskim upravljačem; vibra string - Fantasy