• Moja košarica

    Vaša košarica je prazna

    Nemate proizvoda u košarici

Stimulacijski gel za žene Durex Intense orgasmic gel

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Stimulacijski gel za žene za češći i još intenzivniji orgazam. Detaljnije

Standardna cijena: 151,24 kn

Specijalna cijena: 75,24 kn

Stimulacijski gel za žene Durex Intense orgasmic gel

Više pogleda

Detalji

Durex Intense orgasmic gel je gel koji su napravile žene za žene. Pomoći će vam da dosegnete vrhunce kakve ste si oduvijek željele.

Zašto Durex Intense orgasmic gel? Zato jer djeluje! Da li znate da čak 32% žena ne doživi orgazam pri svakom spolnom odnosu?

Zanima vas što Durex Intense orgasmic gel može učiniti za vas? Gel povisuje osjetljivost ženskog tijela za 68% i 40% žena kaže da s gelom lakše doživi orgazam. 79% žena, koje su ga upotrebljavale postiglo je orgazam!

Što je ? Durex Intense orgasmic gel je gel bez mirisa i sjedinjiv je s kondomima. Proizveden je i testiran od strane žena i za žene. Napravljen je od odabranih sastojaka koji stimuliraju i povećavaju spolnu želju i pružaju intenzivne orgazme kakve još niste doživjele.

Kako djeluje? Povećava protok krvi u klitoris. To je najosjetljiviji dio ženskog tijela, ima više od 8000 živčanih stanica. Durex Intense orgasmic gel po nanošenju pruža slastan užitak i cijeli vaginalni dio čini osjetljivijim na dodir.

Kako se upotrebljava? U pravom trenutku ga vi ili vaš partner naneste na prst i nježno umasirate na klitoris ili druge erogene predjele. Durex Intense orgasmic gel se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i ženama sa srčanim tegobama.

Dodatne informacije

Proizvođač Ne

Napišite vlastitu recenziju

You're reviewing: Stimulacijski gel za žene Durex Intense orgasmic gel